Datorită lamei extra lungi a cuțitului de măcelar Forged VG10, puteți pregăti și porționa cu ușurință bucăți mari de carne. Caracteristică este curba ascendentă la capăt. Cu cuțitul de măcelar puteți tăia felii frumoase și drepte de carne dintr-o singură mișcare.
Cel mai versatil cuțit din bucătărie și indispensabil pentru fiecare bucătar (amator). La îndemână pentru tăierea cărnii, peștelui sau legumelor, dar ideal și pentru tocat fin ierburile aromatice.
Cel mai versatil cuțit din bucătărie și indispensabil pentru fiecare bucătar (amator). La îndemână pentru tăierea cărnii, peștelui sau legumelor, dar ideal și pentru tocat fin ierburile. Forma lamei cuțitului de bucătar Forged VG10 este tipică bucătăriei europene.
Cuțitul forjat pentru legume VG10, cunoscut și sub numele de Nakiri, sau cuțitul japonez pentru legume. Acest cuțit este un must have pentru tăierea și tocarea legumelor și ierburilor.
Cuțitul de curățat este cel mai mic cuțit din seria Brute. Este un cuțit ușor, cu lamă îngustă. Acest cuțit este deosebit de util pentru curățarea fructelor și legumelor și pentru operațiuni mici și practice de tăiere.
SANTOKU VG10 (18 cm) este versiunea japoneză a cuțitului bucătarului. Cuvântul „santoku” înseamnă „trei virtuți”, o referire la cele trei funcții de tăiere pe care cuțitul le poate îndeplini: feliere, tăiere cubulețe și tocare.
Cuțitul universal Forged VG10 este versiunea mică a cuțitului bucătarului. Este ideal pentru tăierea legumelor sau a bucăților mai mici de carne. Lama îngustă vă permite să lucrați cu mare precizie.